Oproep tot reacties vanuit de buurt op Afvalcontainerplan, deadline 7 december 21

De gemeente heeft een plan gemaakt voor afvalcontainers in onze buurt. Hierover heeft u onlangs post ontvangen met de voorgenomen locaties van containers in onze Miranda- en Veluwebuurt.

Als u het poststuk onverhoopt heeft gemist, kunt u de website van de Gemeente raadplegen. Hier staat een kaart met de plekken die bedacht zijn voor de nieuwe containers voor textiel, glas, groente-, fruit- en tuinafval (gft), papier en karton, en restafval.

De buurtvereniging is opgevallen dat een aantal van de eerder besproken (uitgangs)punten is komen te vervallen. Daarom zijn wij het gesprek aangegaan en volgt er binnenkort een toelichting op deze wijzigingen. Wij zullen u hiervan op de website op de hoogte houden. Aangezien de Gemeente ruimte biedt tot een reactie op haar plannen, is het van belang dat u van zich laat horen.

Oproep tot reactie afvalcontainerplan, uiterlijk 7 december 2021

Omdat u onze buurt het beste kent, vinden we het fijn als u ook het plan bekijkt. Misschien hebben wij of de Gemeente iets over het hoofd gezien en zijn een andere plekken beter. Een reactie plaatst u door op de kaart een voorgenomen locatie te selecteren. Dit kunt u doen door op een pinnetje op de kaart te klikken (rechts) of in de lijst het adres te selecteren (links):

Vervolgens kunt u inloggen om een reactie te plaatsen. Dit doet u door de blauwe knop ‘Inloggen’ aan de linkerzijde van de webpagina aan te klikken:


U wordt gevraagd om een email-adres, waarnaar een link wordt verstuurd. Controleer dus na het invullen van uw e-mailadres de inbox van uw mail. Via de link in de e-mail kunt u uw naam invullen. Vervolgens kunt u een reactie plaatsen.

Laat een reactie op de KAART achter uiterlijk 7 december:

NAAR DE KAART

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website hiervoor van de gemeente.

NAAR WEBSITE GEMEENTE