Groengrijs tocht rondje Texel – Zaterdag 16/02/2019

Als herinneringstocht aan Hil Oosterveld, die vijf jaar geleden overleed en haar broer Piet, die in feb. 80 zou zijn geworden en die Groengrijs met een legaat vereerden, heeft Groengrijs een Waddentocht bedacht. 

Programma

Vertrek: zaterdag 16 februari 2019 uit Amsterdam stipt om 8.30 uur vanaf De Mirandalaan t.o. Mirandabad en vanaf Station Rai om 8.45 uur

10.30 uur boot Den Helder-Texel. De bus gaat mee op de ferry. In de bus zorgen we voor koffie en thee met wat lekkers.

Rondje Texel

Zodra je van de boot af het eiland op rijdt, krijg je al dat heerlijke vakantiegevoel. Via het mooie dorp Den Hoorn met zijn karakteristieke kerkje rijden we naar Paal 9, het compleet vernieuwde strandpaviljoen. Wie dat wil, neemt van daaruit deel aan een korte duinwandeling. Daarna rijden we via een mooie route naar de Slufter. Vanaf de top van de duinen strekt de eindeloze vlakte van dit unieke natuurgebied zich voor ons uit. Neem een kijker mee want Texel staat niet voor niets bekend als vogeleiland. We sluiten de dag af in Oudeschild met zijn mooie haven. Wie dat wil kan hier een visje halen voor we weer richting boot rijden.

Om c.a. 19.00 uur zijn we terug in Amsterdam.
Prijs: € 15 (incl. ferry). Graag gepast ter plekke betalen.

Wil je mee? Meldt met hoeveel personen en wie dat zijn aan: paulinewesselink@gmail.com . Als je je opgeeft, krijg je een bevestiging.

Pauline Wesselink – secretaris Groengrijs

Eric Junge – chauffeur van Groengrijs

groengrijs.com